Låt oss presentera årets seminarier!

Vi kan med glädje presentera våra fyra fantastiska seminarier som man kan välja på att gå på under påskaftonens eftermiddag, med start från klockan 14.00. Ta er en god titt på det smörgåsbord vi dukat upp för er nedan:

 

Fri från lögn, fri till sanning – Rickard och Klara Horgby

Vi låter ofta världen tala om för oss vilka vi är, men vem säger Gud att vi är.
Vad är vår identitet? Vad har vi kvar när det vi byggt vår identitet på tidigare, faller?
Och, när vi vet vår identitet, hur får det ta utryck i våra liv? Tillåter vi det att få konsekvenser i vårt liv och våra sammanhang?

FOMO – Fear Of Missing Out – Eva-Marie Ekström

Jag tror många av oss känner igen oss i detta. Vi vill inte missa något kul, vi vill vara uppdaterade och med i allt som händer. Detta gör något med oss. Vad gör det med dig? Finns det verktyg för att hitta någon slags balans? I Bibeln står det att vi ska leva i världen, men inte av den. Det låter ju bra, men hur kan man göra det?

Leva med Jesus i vardagen –  Alfred och Filippa Segerfridh

Hur kan du i vardagen fylla på och leva från Guds kärlek så att den förändrar dig och din omgivning?
Gud har kallat oss till Honom och sedan fört oss ut i världen. På samma sätt ska vi leva, först komma till Honom sedan gå vidare i vår vardag med Honom.
Seminariet kommer innehåll praktiska tips och fylla på er med Guds kärlek för ett liv i vardagen med Jesus.

Kärlek och relationer – Therese och Mattias Martinsson

Hälsosamma relationer bygger på ömsesidighet och förtroende. Hur bygger vi det? Öppenhet, ärlighet och trygg kommunikation är grundläggande och avgörande för att vi skall våga fortsätta jobba vidare på våra relationer och inte sluta oss och ge upp. Gud vill hjälpa oss. Guds ord kan vägleda oss. Guds Ande vill både styrka, stödja trösta och hela oss.